Tietoa käyttämistämme välineistä ja pesuaineista

Pesuaineet

Pesuharjat

Muista pestä

Ympäristömerkityt pesuaineet

 

Kemikaalien rooli on merkittävä puhtaan ja kiiltävän lopputuloksen saavuttamisessa. Liian voimakas pesuaine pesee auton kuin auton puhtaaksi, mutta se vie myös kiillon mukanaan, sekä saattaa vahingoittaa autoa. Olemme valinneet jokaista pesuvaihetta varten parhaan kemikaalin, joka oikein annosteltuna takaa auton puhtauden, kirkkauden ja kuivuuden, sekä turvallisen autopesun. Kaikki käyttämämme pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä ja niille on myönnetty ympäristömerkki.

Puhtaat pehmoharjat pesevät hellävaraisesti

 

Nykyaikaiset autonpesukoneen harjat on valmistettu polypropyleenistä, erittäin pehmeästä likaa hylkivästä materiaalista ja ne ovat pinnaltaan hyvin sileitä jotta lika tai irtoaines ei pääse kiinnittymään niihin. Meillä pesuharjat ovat aina puhtaita, joten ne pesevät autosi puhtaaksi, eivätkä aiheuta maalipintaan naarmuja.

 

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi vaaditaan:

 

- Puhtaat pesuharjat

- Pesuharjojen oikea materiaali

- Laadukas harjashampoo

- Oikein säädetty pesukone

Pese autoasi riittävän usein

 

Auton maalipintaa rasittaa useat ulkoiset tekijät kuten ilmansaasteet, linnunjätökset, mahla, pihka, piki ja aurinko. Auton maalipinta kestää saasteita paremmin, jos se on puhdas ja liukas. Likainen maalipinta hapettuu ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Auton peseminen on osa autonhuoltoa, joka säännöllisesti tehtynä auttaa pitämään maalipinnan kiillon vuodesta toiseen.

Shinex-ilmavaha:

© SL-Autopesu Oy